van de redactie

Henk Offenberg
redactie

Welkom bij Sportmovie

Het online magazine met video’s, interviews, verhalen en nog veel meer.

Onze slogan is “de loper in beeld” en dat willen wij door middel van deze website en ons YouTube kanaal graag tot uiting brengen. Sportmovie zal veel wedstrijden bezoeken en daar verslag van brengen. Dat kan door middel van een video, maar het kan ook een interview zijn met een sporter, trainer of gewoon een bezoeker. Zelf zijn wij hardlopers, maar veel sporten hebben onze belangstelling en jullie zullen dan ook in de komende tijd berichten van andere sporten bij Sportmovie vinden.

Met onze vlaggen en banners zijn wij als sportmovie bij veel wedstrijden heel herkenbaar aanwezig en komen graag met jullie in contact, dus zie je ons ergens, spreek ons gerust aan en help ons sportmovie leuker en mooier te maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *