3e woolderesloop “Siberisch”

Hengelo 25 februari

De thermometer wijst 2 graden onder nul aan, maar de gevoelstemperatuur ligt vele graden lager als de lopers zich klaar maken voor de start van de 3e wooolderesloop dit jaar. Natuurlijk zijn ze wel wat gewend, immers deze wooldereslopen van atletiekvereniging MPM worden altijd in de winter verlopen, maar het is nu wel erg koud.

Toch laten de atleten zich niet kisten en staan gewapend met handschoenen en veelal een dikke muts aan de start.
Als het startschot klinkt om gaat de 10 en 15 kilometer van start en net als bij de vorige edities trekt een lang lint van atleten richting Twickelse bos. Het is bekend: een echte hardloper laat zich niet kennen door een beetje kou en wind!

Eén gedachte over “3e woolderesloop “Siberisch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *