Jaap in't Veld voorz. stichting natuurijsmarathon Haaksbergen ontvangt dinsdagmiddag het verlossende telefoontje van de KNSB. Haaksbergen mag de 1e natuurijsmarathon van dit jaar organiseren. Links van hem Hellen Voortman secretaris van ijs en skeelerclub IJsch. foto: Henk Offenberg/ Studio Beeld en Verbeelding

natuurijsmarathon

1e natuurijsmarathon in Haaksbergen


van de redactie

Eerste natuurijsmarathon in Haaksbergen. IJsch, de Haaksbergen skeeler en schaatsvereniging organiseert woensdag 28 februari de eerste schaatsmarathon van dit jaar. Haaksbergen won van Arnhem vanwege de kwaliteit van het ijs en vooral de dikte. In Arnhem was met name een bocht nog niet op de juiste dik genoeg.
Sportmovie maakt woensdag een beeldverslag van deze wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *