Wouter Doesburg (links) in gevecht om de eerste plaats met Mark Oude Bennink tijdens de 4e Woolderesloop 2018. Doesburg wordt uiteindelijk eerste. Bij de vrouwen was Ingrid Prigge de sterkste. Foto: Henk Offenberg

Woolderesloop voor Doesburg en Prigge

Ruim 700 deelnemers aan ijskoude start vierde en laatste Woolderesloop van dit seizoen.

Veel deelnemers ondanks winters weer.

Alweer een zeer winterse editie van de Woolderesloop, maar de atleten lieten er zich niet door ontmoedigen en trotseerden de ijzige wind en de zeer lage temperatuur, van dik onder nul. Bij de Wooldereslopen kan van alles gebeuren wat het weer betreft. De eerste loop in januari kan zeer winters zijn en de laatste zelfs echt zomers, maar dit jaar niet!

IJskoude oostenwind

De lopers van de vierde editie hadden het vooral met de harde wind te stellen, vooral de lopers van de 15 kilometer kregen de harde wind de laatste kilometers recht voor zich. Ingrid Prigge voor de wedstrijd ” Als ik ergens een hekel aan heb is het wel de wind! Maar ja, je kunt er niets aan doen en moet er mee omgaan!”

15 kilometer: Mannen

  1. Wouter Doesburg      50.07
  2. Mark Oude Bennink 51.04
  3. Arnold Klieverink     52.49

15 kilometer: Dames

  1. Ingrid Prigge 1.01.51
  2. Lotte Morsink 1.05.51
  3. Astrid Benerink 1.11.47

Voor meer uitslagen zie: www.mpmhengelo.nl/wooldereslopen/uitslagen/2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *